Ինժեներական նորարարական կենտրոն

Խնդիրն է տարածքում ստեղծել սանհանգույց, որը կունենա օդափոխության հնարավորություն, չօգտագործելով տարածքի ներսում գտնվող, միակ լույսի աղբյուր հանդիսացող, պատուհանները:

Սանհանգույցի ընդարձակման համար անհրաժեշտ էինժեներական և մետաղագործական լաբորատորիաների միջև անջատողական պատը ներս տանել

92 սմ-ով դեպի մետաղագործական լաբորատորիա և 5.70 սմ-ոց գոյացած տարածքում տեղավորել մեկ զուգարան, երկու լվացարան և անկյունային կախիչ հագուստի համար:

սանհանգույցի տեսքը ինժեներականի կողմից

Ընդհանուր տեսք

լսարաններ

տեսքը դրսի մուտքերի կողմից՝ լայն բացվող մետաղյա կարկասով դռներով (100×100)սմ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s